Handige tips en tricks

Wonen

Gordijnen nodig bij Gordijnenhuis?

Rolgordijnen

Bent u online op zoek naar voordelige maar toch kwalitatieve gordijnen? Dan bent u hier goed. Gordijnenhuis is een bedrijf met veel voorraad en een groot assortiment aan alle dingen die u zoekt.

Mijn ervaring met het gordijnenhuis

3 weken geleden was ik op internet opzoek naar een bedrijf die veel gordijnen en houten jaloezieën verkocht. De kwaliteit moest goed zijn en de prijs ook. Daarmee kwam ik uit bij het Gordijnenhuis. Heb telefonisch contact opgenomen omdat het om een groot aantal gordijnen en jaloezieën ging. Werd uitgenodigd voor een gesprek en om te kijken wat het mooiste was. Echt super geholpen met het uitzoeken en meedenken. Uiteindelijk hebben ze een richtprijs gemaakt daar was ik het snel mee eens omdat het best wel voordelig was tegenover andere concurrenten van hun. Omdat ik best veel bestelde mocht ik kijken hoe het gemaakt werd in de fabriek zeer interessant om te zien hoe het allemaal met de hand gemaakt wordt.

Gordijnenhuis

Het gordijnenhuis is de winkel die u zoekt voor al uw soorten gordijnen. Neem gerust een kijkje op de site voor meer informatie.