Handige tips en tricks

zakelijk vervoer

Een veilige en comfortabele rit met taxis Ettenleur

logo-taxi Bredanaar

schiphol vervoerEen maand geleden ben ik samen met mijn vriend op vakantie gegaan en we wilde onze auto niet bij het vliegveld parkeren voor een paar weken. We besloten daarom om een taxi bedrijf bij ons in de buurt te zoeken die ons kon wegbrengen naar het vliegveld. Aangezien het vanaf ons huis een stuk rijden is, is een betrouwbaar bedrijf dan ook zeker belangrijk. We kwamen uit bij taxis Ettenleur. Bij ons in het dorp heb ik al heel veel positieve ervaringen gehoord en daarom besloten ik en mijn vriend om voor dit taxibedrijf te kiezen. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar en heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Heel handig is ook dat je uw taxi Ettenleur kan reserveren via het internet.

Mijn vriend en ik kunnen nu ook zeker meepraten over onze positieve ervaring met taxi’s Ettenleur! We hebben voor ons gevoel een veilige en comfortabele rit gehad!

Wat biedt Taxis Ettenleur?

  • Airportservice naar of van Schiphol, Zaventem, Eindhoven, Rotterdam, Dusseldorf, Brussel.
  • Taxis Ettenleur zijn 24/7 beschikbaar om u te vervoeren van a naar b.
  • Taxis Ettenleur biedt u een veilige en comfortabele rit aan.
  • Grote afstanden is voor dit bedrijf geen enkel probleem.