Handige tips en tricks

personal trainer

De beste personal training Amsterdam Zuid

personal training Amsterdam Zuid

U wilt natuurlijk de beste personal training krijgen. U moet voor een personal training Amsterdam Zuid naar Physicum komen.

Ervaring met Physicum

Mijn ervaringen met Physicum is erg goed. Ik sport er nu al denk ik bijna 2 jaar en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Mijn voetbalseizoen was toen afgelopen en ik wou graag nog een beetje aan mijn lichaam werken. Ik ging een beetje rond kijken wat voor een sportscholen er in mijn buurt zaten en ik kwam al snel bij Physicum. Ik ging contact opnemen via de website en had een afspraak gemaakt voor een proefles. Die proefles beviel mij erg goed en besloot verder te gaan. Op dat moment sportte ik 3x in de week maar tegenwoordig maar 1x. Nu zit ik namelijk ook weer met voetbaltrainingen. Ik word altijd erg goed ontvangen bij Physicum en ken de meeste mensen wel die er sporten. Toch ben ik zelf niet echt een fan van in een grote groep sporten. Daarom koos ik als snel voor een personal training. Dat is dat je 1 op 1 gaat sporten met opgeleide trainers. Die trainers helpen je van A tot Z. Ze geven je advies en helpen je met alles. De steun van hun is erg efficiënt.

Contact

Om contact op te nemen met ons kan dat via de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-26 16 998. Langskomen in de sportschool is ook geen probleem.