Handige tips en tricks

zakelijk fit

Verminder pijnklachten met een personal trainer Deventer

tobias-krone-pt

Personal-trainingAangezien ik vaak rugklachten heb en ik regelmatig naar de fysio ga, wil ik er op een andere manier proberen om mijn rugklachten te voorkomen en/of te verminderen. Ik heb het hierover gehad met mijn fysio en zij vertelde mij dat ik het beste onder begeleiding kan gaan fitnessen. Ze stelde daarom een personal trainer Deventer voor. Ook gaf ze als voorstel een personal trainer Deventer bij Tobias Krone. Zij heeft hier veel positieve verhalen over gehoord en ben daarom ook direct op deze website gaan kijken. Wat mij opviel was dat het een zeer overzichtelijk en motiverende website is wanneer je graag wilt gaan sporten. Ze bieden naast een personal trainer Deventer ook andere trainingen aan.

Verschillende trainingen naast personal trainer Deventer

  • Bedrijfsfitness
  • MYLOGENICS
  • Small group training
  • Kettlebell groepsles

Ik was al snel overtuigd dat ik hier een personal trainer Deventer wilde nemen. Dit mede omdat er op de website ook een aantal recensies staan van andere klanten met pijnklachten in gewrichten. Zij hebben dit verholpen of verminderd door een personal trainer Deventer. Ik vind het de moeite waard om een personal trainer Deventer te nemen en daarom heb ik mijzelf aangemeld voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek hebben zij samen met mij besproken welk doel ik wil behalen en te bepalen hoe mijn training eruit komt te zien. Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven om een personal trainer Deventer te nemen. Bij een personal trainer Deventer kunt u uitstekende begeleiding en kwaliteit verwachten.