Handige tips en tricks

zakelijk

Op zoek naar meer informatie op de website

website

Ik was de eigenaar van een bedrijf die online hulp aanbood. Ik had een aantal fouten gemaakt in de boekhouding. Ik had een aantal facturen over het hoofd gezien waar boetes op volgde. Ik vond dit erg spijtig omdat ik toch hard moest voor mijn geld en het dan natuurlijk liever niet aan boetes zou uit willen geven. Ik besloot nadat het een aantal keer mis was gegaan om over te stappen op de samenwerking met een boekhouder. Ik deed de boekhouding voorheen altijd zelf omdat ik zo dacht dat ik veel geld zou besparen. Ik ging op zoek naar meer informatie voor een boekhouder bij mij in de buurt. Ik kwam uit op de website van administratiekantoor Heylo dat gevestigd is in Arnhem.

 

Website

Ik nam een kijkje op de website van het bedrijf. Er was erg veel informatie te vinden over hoe het bedrijf werkt en wat ze aan te bieden hebben. Mij leek het erg handig om contact op te nemen omdat het bedrijf mij erg aansprak. Op de website waren ook de contactgegevens van het bedrijf te vinden dus ik had ze gebeld voor een afspraak. Tijdens het gesprek had ik ze mijn probleem uitgelegd en had ik ze mijn budget aangegeven. Ik werk nu een jaar met deze boekhouder en erg is nog nooit iets mis gegaan ik ben dus erg tevreden.