Handige tips en tricks

telefonie

Voor gebruikte en nieuwe Apple devices ga je naar Jorshop.nl!

Logo-Jorshop

iphoneVoor gebruikte en nieuwe Apple devices ga je naar Jorshop.nl! Het kopen van nieuwe Apple producten kan heel erg duur zijn. Wij zijn de oplossing op het moment dat u op zoek bent naar nieuwe Apple producten. JorShop biedt jou Apple producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Maar nog veel belangrijker is de zekerheid van een kwalitatief gebruikte of nieuwe iPhone, iPad, MacBook of iMac. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij van Jorshop zijn al bijna 10 jaar werkzaam in de Apple reparatie branche en leveren uitstekende service.

Waarom kiezen voor Jorshop?

Wij garanderen onze klanten de beste kwaliteit, wanneer ze voor ons kiezen. Hier onder vindt u een paar voordelen waar u van kan profiteren:

  • 2 jaar garantie
  • Thuisbezorgd of ophalen
  • Persoonlijk service
  • Klantvriendelijk
  • Scherpe prijzen
  • En nog veel meer!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd welke diensten wij aanbieden?  Wij adviseren u om eens een kijkje te nemen op onze website.

Reparatie nodig?

Als je door eigen toedoen schade hebt opgelopen met uw telefoon, dan kunnen wij je toestel voor je maken. De reparatie geldt dan niet onder de garantievoorwaarden, maar de kosten zullen voor eigen rekening zijn. Je kunt kiezen om het toestel op te sturen of langs te komen op ons reparatiepunt. Als je het toestel wilt opsturen, hebben we binnen een dag het probleem duidelijk en na jouw akkoord repareren we het toestel. Je toestel zal binnen 30 minuten gerepareerd worden.